• pvc-house-fence
  • railing

We Nggawe

Omah Sing Luwih Apik

Babagan

LONGJIE

Shanghai Long Jie Plastics Co., Ltd. khusus kanggo produksi ekstrusi PVC, cetakan vinil, injeksi lan proses PS. Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, Long Jie nggawe produke kalebu pagar PVC, pagar, siding vinil, dek komposit lan bahan bangunan liyane.

Tim Long Jie bakal ngupayakake R&D lan nawakake solusi kreatif kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi produk lan layanan paling apik. Kita yakin manawa Long Jie bakal dadi mitra sing apik lan bisa uga kerja sama karo sampeyan!
Waca liyane

Priksa

Produk Popular Kita