Babagan Kita

Shanghai Long Jie Plastics Co., Ltd.

Sapa Kita & Apa Sing Dilakukan?

Shanghai Longjie Plastics minangka pabrikan profesional produk ekstrusi PVC. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman industri lan ekspor, kita ngembangake ruang lingkup produk kanggo Pagar PVC, pagar, siding vinil, dek, talang udan, cetakan PVC lan baja lan pager aluminium, lsp. Tim Long Jie bakal nggarap R&D lan nawakake solusi kreatif kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi produk lan layanan paling apik. Kita yakin manawa Long Jie bakal dadi mitra sing apik lan bisa uga kerja sama karo sampeyan!

4

Sertifikat

2-1

Napa Pilih Kita?

Mesin pabrikan Hi-tech

Kita duwe 12 lini produksi ekstrusi, kapasitas ekstrusi saben dina udakara 30 ton, siji pelet lan telung mesin campuran otomatis. 2 set mesin jigsaw otomatis mekanik, 2 set mesin ukiran, 3 set mesin nabrak, 2 set mesin garis kemasan menyusut otomatis, 1 set mesin pemotong,

1
2
3

Kekuwatan R&D Kuat

Tim manajemen

Kita duwe 5 insinyur ing pusat r & d. Dheweke minangka manajer profesional sing kabeh duwe bakat majemuk kanthi pengalaman sosial lan kerja sajrone pirang-pirang taun. Dheweke melu manajemen bisnis, perencanaan pemasaran, pemasaran, perdagangan internasional, pangembangan produk, lan jurusan liyane. Dheweke kenal karo mode manajemen macem-macem sistem ekonomi.

Karakteristik umum anggota tim manajemen:

Latar mburi pendhidhikan: Gelar perguruan tinggi utawa ndhuwur, usaha sing kuat,

Pengalaman kerja: Wis pirang-pirang taun pengalaman sosial lan pengalaman kerja, nduweni kinerja luar biasa ing bidang profesional lan kemampuan inovasi sing luar biasa.

Hubungan interpersonal: Nduwe semangat lan afinitas sing kuat kanggo hubungan interpersonal.

Kualitas profesional: Integritas, tindakake tujuan standar perusahaan, tundhuk karo hukum nasional lan etika sosial.

 

Anggota inti amteam:

Liu lei: Direktur teknis perusahaan

            Direktur pangembangan lan desain perusahaan

Kontrol Kualitas sing Ketat

1 ipqc profesional kanthi katrampilan bisnis sing mahir ing bagean ekstrusi lan kemasan;

2 kita duwe sistem sing lengkap kanggo nggawe produk sing berkualitas tinggi;

3 kita menehi semangat kanggo para buruh miturut pakaryane;

5 kita duwe sistem inspeksi kualitas produk lengkap, 2 jam inspeksi lengkap lan inspeksi ora teratur, saran cepet nalika ditemokake, lan tindakake proses resolusi nganti masalah rampung, lan nulis laporan ora normal kanggo agregat pelatihan kualitas nyata data;

6 kita duwe pelatihan rutin kanggo personel kualitas kanggo nambah katrampilan profesional lan kualitas etika, supaya bisa nggawe manawa kabeh sing ditindakake yaiku memenuhi standar  

7 kita nggunakake macem-macem cara kanggo nyoba kualitas produk.

    1.) cara inspeksi fisik, kita duwe mesin pengujian balok cantilever canggih, mesin uji bal sing tiba, penguji kekerasan rockwell, mesin tarik, lsp;

    2.) cara inspeksi kimia, oven suhu konstan, tester penuaan, meter keputihan;

    3.) cara pamriksan biologis. Kita kanthi rutin masrahake produk kanggo dites dening agensi uji coba pihak katelu sing mumpuni kanthi laporan tes; uga mbutuhake pemasok duwe laporan tes materi sing dilampirake;

    4.) metode eksperimen jinis produk, eksperimen rutin, eksperimen sampling, lsp;

    5.) cara inspeksi sensorik, anggota tim penguji kualitas minangka tangan lawas sing wis kerja pirang-pirang taun ing perusahaan, dheweke duwe kemampuan sing kuat kanggo mbedakake masalah kualitas produk; ing sampling, conto sing nggambarake karakteristik produk bisa dijupuk kanthi akurat kanggo inspeksi tujuan ilmiah.

21

Penguji bola sing tiba

22

Aparatus Rockwell

23

Meter putih

24

Mesin pengujian pengaruh Cantilever

25

Kothak cahya warna standar

26

Oven suhu pancet

Tampilan Kapasitas Produksi

Mesin ekstrusi kita kabeh tuku mesin jinwei co., Ltd., Wakil ketua asosiasi industri mesin plastik domestik ing China. Kita duwe rolas mesin ekstrusi 65-jinis lan enem mesin tambahan 45-jinis, lan saben lini produksi duwe kapasitas produksi saben 3 ton campuran pvc. Input saka perakitan mburi lan mburi bungkus kanthi mekanik banget, kanthi 40 operator trampil, sing bisa nggunakake kapasitas ekstrusi ngarep-mburi; njamin kapasitas produksi saben dina 30 ton produk.

Babagan kontrol kualitas:

Tampilan pabrik umume:

6
4
5

Tampilan padamelan pabrik:

7
8

Tampilan proyek kemasan pabrik:

9
10
11
12

Kekuwatan Teknis Lan Desain Lan Kapabilitas r & d

Wiwit didegake, kita mesthi ngetrapake konsep pangembangan ilmiah, njupuk riset teknologi lan pengembangan lan pelatihan personel minangka target pembangunan. Kita duwe departemen r & d khusus, gumantung dhukungan teknis saka kantor pusat Shanghai, lan duwe pengalaman sugih lan tenaga ahli teknis & inovatif. Kita wigati banget kanggo riset lan pangembangan produk anyar utawa proses anyar, invests ing akeh riset lan pangembangan saben taun, wis entuk asil sing apik banget, lan wis nglamar paten.

13-1
15

Ing riset lan pangembangan produk, kita ngiyatake pertukaran lan kerja sama karo institusi riset domestik sesuai karo pangembangan teknologi lan permintaan pasar. Owahi asil riset ilmiah dadi produktivitas liwat introduksi teknologi lan pengembangan koperatif, lan nggawe keuntungan kanggo perusahaan. Saiki, kita wis ngembangake macem-macem jinis pagar lan pagar sing cocog kanggo macem-macem lapangan, kalebu kebon, perlindungan njero ruangan, halaman, taman, peternakan jaran lan jinis unit liyane, saengga produk kasebut wis didol nganti eropa, Amerika Serikat, australia , Selandia Baru lan asia kidul-wétan. Lemah

Kita wis nggawe hubungan riset lan pengembangan koperatif jangka panjang karo klompok anhui conch, lan nganakake riset lan pangembangan mendalam babagan sifat fisik lan kimia formulasi profil ruangan, lan entuk asil sing apik. Lan ing promosi lan panggunaan ing pasar, pelanggan kepenak banget lan wis dingerteni dening para tamu.

16-1

Prosedur Manajemen Perusahaan & Manajemen

1) sawise nampa instruksi r & d, departemen teknis ngatur tim desain lan pangembangan, nemtokake pimpinan desain, ngrumusake rencana desain r & d, lan nyiapake "Rencana desain lan pangembangan"

2) wong sing tanggung jawab desain nemtokake konten macem-macem antarmuka teknis miturut rencana desain lan karakteristik lan persyaratane produk, komunikasi antarmuka teknis kanggo kabeh desainer, lan nggabungake "Dhaptar input desain lan pangembangan".

3) desainer ngrancang skema produk miturut input desain. Direktur teknis ngundang personil sing relevan kanggo nindakake demonstrasi rencana. Sawise rencana dilewati, wong sing tanggung jawab desain nindakake desain teknis miturut rencana sing disetujoni, kalebu gambar lan proses, lan ngatur personel sing relevan kanggo mriksa desain, nggawe cathetan, lan nyiyapake "Laporan kajian lan pangembangan pangembangan".

4) desainer nganakake verifikasi tes menyang produk adhedhasar asil paninjauan, lan nyiapake "Laporan verifikasi desain lan pangembangan"

5) sawise tes jinis produk wis mumpuni, desainer bakal nggambar instruksi proses proses produksi lan manufaktur, pimpinan desain bakal mriksa, lan direktur teknis bakal nerbitake sawise disetujoni, lan nyiyapake "Dhaptar output desain lan pangembangan".

6) sawise dokumen teknis produk diterbitake, departemen bisnis menehi pesanan conto, lan departemen produksi nggawe conto miturut dokumen teknis; desainer nganalisa lan nduduhake conto lan nggawe laporan ringkesan produksi nyoba.

7) sawise produksi uji coba sing sukses, produksi uji coba batch cilik bakal ditindakake. Wong sing tanggung jawab desain negesake kinerja produk lan indikator teknis liwat tes kinerja teknis produk lan umpan balik pangguna, lan nyiapake "Laporan konfirmasi desain lan pangembangan".

8) sawise desain rampung, wong sing ngatur desain mesthi nggatekake panggunaan produk anyar lan terus nambah produk anyar.

19
20

Budaya Perusahaan

27

Nggawe budaya Perusahaan "sentris-pelanggan". Enem unsur budaya perusahaan: Biaya, kualitas, layanan; tujuan, proses, lan pambiji. Inovasi teknologi lan inovasi manajemen mbukak liwat kabeh proses pambangunan budaya perusahaan.

Strategi perusahaan:

Ngadhepi kahanan anyar lan kesempatan anyar, suzhou langjian ngajokake ide strategis "Perusahaan abad, inovasi abad kaping, merek centenial".

1) strategi internasionalisasi wis diganti saka perusahaan swasta cina sing berpengalaman dadi perusahaan modern kanthi merek internasional lan produksi profesional lan kapabilitas operasi

2) strategi penetrasi pasar-nyetel posisi target pasar.

3) strategi pangembangan produk - gawe produk berkualitas tinggi

Kultur PerusahaanCustomer Group Photo

28

Tampilan Kasus Proyek

30
32
31
33

Tampilan Kekuwatan Pameran

29