SEJARAH

01

2011

Lingjie resmi didegake ing Distrik Qingpu, Shanghai, China, Jembar 2.000 meter persegi.

history (1

2013

Longjie wiwit kerja sama karo Barrette company perusahaan Amerika), wiwit wektu iku Longjie fokus ing pagar PVC lan pagar PVC lan produk sing ana gandhengane, Longjie entuk trobosan gedhe sajrone wektu sing sithik.

2
1

(Tes Ketangguhan Produk)

history

2016

Longjie miwiti kerja sama karo Menards company perusahaan Amerika) lan dadi panyedhiya integritas rock-solid kanggo Menards. Nyedhiyakake 800 pengiriman saben taun kanggo dheweke.

3
4
5

(Pameran lan Proyek)

history (1

2016

Kanggo nyukupi kebutuhan Menards. Kita adeg pabrik nomer loro sing dununge ana ing Kota Zhangjiagang, Provinsi Jiangsu, sing jembar 10.000 meter persegi. Kita uga pindhah pabrik Asli menyang Kutha Kunshan, Provinsi Jiangsu, sing jembar 10.000 meter persegi.

6
7
8
9

(Pabrik Kebak Produk)