Bagean Pagar Aluminium

Katrangan singkat:

Konstruksi Aluminium
Panel 48 "x 72"
5/8 "Piket Square, diwenehi jarak 4.375" OC
1 "Stringers U-Channel
Gratis Maintenance
Rampung Semi-Glos
Garansi Seumur Hidup Winates


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pambuka:

Konstruksi Aluminium

Panel 48 "x 72"

5/8 "Piket Square, diwenehi jarak 4.375" OC

1 "Stringers U-Channel

Gratis Pangopènan

Rampung Semi-Glos

Garansi Seumur Hidup Winates

Stringer notched gampang dipasang ing bolongan, dipasang kanthi sekrup TEK stainless steel (kalebu).

Ukuran: 48 "x 72"

Kauntungan Produk

 1. Kayane katon awet, elegan.

4

2. Anti penuaan, resistensi pelapukan sing apik banget, umur kerja dawa.

5

3. Sifat fisik lan sifat kimia sing apik banget.

6

4. Instalasi sederhana, hemat energi sing apik, mupangat sing lengkap.

7

Babagan kita

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd. khusus kanggo produksi ekstrusi PVC, cetakan vinil, injeksi, lan proses PS. Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, Long Jie nggawe produke kalebu pagar PVC, pagar, siding vinil, dek komposit, lan bahan bangunan liyane.

 

Perusahaan kita duwe sistem manajemen sing ketat, duwe tim manajemen sing apik, lan kekuwatan teknis sing kuat, kanggo ngembangake bahan bangunan ijo, perlindungan lingkungan minangka tanggung jawabe dhewe, nggawe sistem manajemen perusahaan modern sing standar lan efisien, miturut "GB / T19001: 2008 (: 2008 idtISO9001) syarat sistem manajemen mutu, "GB / T24001: 2004 (idtISO14001: 2004) syarat lan pituduh sistem manajemen lingkungan", "GB / T28000: 2001 sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja lan pandhuan pangguna" nggawe sistem manajemen perusahaan , lan kanggo mesthekake manawa operasional perusahaan kanthi teratur, efisien lan teratur, supaya produk kasebut nyukupi persyaratan sing dibutuhake. 

 

Tim LongJie bakal nggarap R&D lan nawakake solusi kreatif kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi produk lan layanan sing paling apik. Kita yakin manawa Long Jie bakal dadi mitra sing apik lan bisa uga kerja sama karo sampeyan!

 

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd.

  Yen sampeyan duwe masalah utawa ide, bebas hubungi kami!

E-mail: michael@longjieplastics.com  

Telp: 021-34122835  

Tambah: # C, No. 1305, Jalan Hua Jiang, Distrik Min hang, Shanghai, China 

Shanghai LongJie Plastics LTD

Distributor USA-Klik It Picket LLC

1402 Lake Tapps Pkwy SE Suite 104 # 153

Informasi Pabrik China

Auburn, Washington 98092

Telp: 1-253-258-8754

Email: Jeff.p@longjieplastics.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan