FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Produk kita diprodhuksi lan didol pabrik dhewe. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo ngunjungi.

Kepiye perusahaan lan kekuatan pabrik sampeyan?

Kita minangka pimpinan industri pagar PVC ing China, kita bisa menehi produk kualitas paling apik kanthi rega paling kompetitif. Mitra kita dununge ing saindenging jagad, Pasar utama yaiku Amerika Utara, Amerika Selatan, Kanada, Eropa, Australia, Asia Tenggara, Eropa, lan Afrika Selatan.

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

Kita bisa nyedhiyani conto conto potongan sing gratis kanggo nyoba. Sampeyan mung kudu mbayar biaya kurir. Kita uga bisa nyedhiyani kabeh conto. Biaya sampel bakal dibalekake sawise sampeyan pesen.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing bisa ditrapake mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu, coba waca sarat sampeyan. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

T / T, VISA, MasterCard, e-check L / C, DIA, D / P, pembayaran Western Union. Kita uga bisa nyusun surat pesen asuransi ing Alibaba, sampeyan bisa mbayar langsung menyang Alibaba.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pengerjaan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo barang sing sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Pengin kerja sama kita?