KUDA

叮嘱流程,英
Hubungi Kita - - critakake apa sarat sampeyan.
Pesenan - - pesenake.
Dokumen - - kirimake dokumen sarat sampeyan.
Pratinjau - - kita bakal ngirim gambar pratinjau.
Bayaran - - kita bakal ngasilake produk sawise mbayar.
Kiriman - - kita bakal ngirim produk yen wis rampung.

Sampeyan bakal nampa produk sing ideal ing wektu cendhak!