produk pager

  • Picket Fence Kit

    Kit Pagar Piket

    Pager piket PVC / Vinil, pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi lan pager sing digawe khusus kasedhiya.

    1. Senyawa bebas timbal minangka standar ASTM.

    2. tahan UV, garansi seumur hidup winates.

    3. Penyimpangan kromatik E Value≤ 1.0, dikontrol minangka standar ASTM dening pamaca warna KONICA supaya warna tetep beda ing antarane batch sing beda.

    4. Werna putih, samak kanggo pilihan sampeyan.

    5. Mesin rute kanthi otomatis kanggo njamin kualitas sing apik.

    6. Paket ekspor standar.

    7. Pager piket Longjie minangka pilihan sampurna kanthi kualitas apik lan memuaskan sawise layanan.
  • Vinyl Privacy Fence Kit

    Kit Pager Privasi Vinil

    Longjie nyedhiyakake macem-macem panel pager privasi gaya, ukuran sing kasedhiya kanggo 6 ft.HX 8 ft W lan 6ft. H x6ft. W. Kit Pagar Privasi duwe gaya sing apik kanggo pager kelas profesional. Pagar vinil iki nawakake kombinasi kualitas apik lan perawatan sing sithik sing wis digoleki. Desain ringan nggawe instalasi cepet lan gampang.

    - Digawe saka bahan vinil sing tahan lama.

    - Werna sing sugih nambah kaendahan ing omah sampeyan.

    - Ora kaya pager kayu, ora mbutuhake sanding utawa lukisan.

    - Desain entheng kanggo instalasi sing gampang lan cepet.

    - Penguatan aluminium ditambahake ing saben rol ngisor.

    - nahan pengaruh udan lan kelembapan luwih apik tinimbang pager kayu.
  • Privacy Fence White Lattice gate

    Pager Privasi Gerbang Kisi Putih

    Pagar Privasi PVC / Vinyl Pagar Kisi Gerbung Lattice Desain kanggo pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi lan pager sing digawe khusus

    1. Senyawa bebas timbal minangka standar ASTM.

    2. tahan UV, garansi seumur hidup winates.

    3. Penyimpangan kromatik E Value≤ 1.0, dikontrol minangka standar ASTM dening pamaca warna KONICA supaya warna tetep beda ing antarane batch sing beda.

    4. Werna putih, samak kanggo pilihan sampeyan.

    5. Mesin rute kanthi otomatis kanggo njamin kualitas sing apik.

    6. Paket ekspor standar.

    7. Pager Longjie minangka pilihan sing sampurna kanthi kualitas apik lan memuaskan sawise layanan.
  • PVC Classic Horse Fence

    Pagar Jaran Klasik PVC

    Longjie PVC Horse Fence system pancen bisa dikustomisasi lan bisa diowahi kanggo kebutuhan individu, kanthi pos standar Konfigurasi 5 "x5" bisa uga diowahi miturut panjaluk.

    1. Materi DVD

    2.Kurang bubuk kalsium.

    3. Tangguh sing apik.

    4. Perlindhungan lingkungan.

    5. Aja pegawe maneh sawise instal kaping siji.

    6. Gampang dijaga.
  • Aluminum Fence Section

    Bagean Pagar Aluminium

    Konstruksi Aluminium
    Panel 48 "x 72"
    5/8 "Piket Square, diwenehi jarak 4.375" OC
    1 "Stringers U-Channel
    Gratis Pangopènan
    Rampung Semi-Glos
    Garansi Seumur Hidup Winates