PAGAR Jaranan & ADAT

  • PVC Exterior Wall Hanging Plate

    Plat Gantung Tembok Eksterior PVC

    Plate Hanging Wall Exterior PVC minangka renovasi bahan dekorasi bangunan, Plate Hanging Wall Exterior PVC bakal dadi bahan alternatif sing paling apik kanggo cat tembok eksterior lan ubin keramik. Plat Gantung Tembok Eksterior PVC digawe saka PVC (PVC), sing cocog kanggo macem-macem gaya arsitektur, kayata villa, area perumahan, lokakarya lan bangunan lawas. Plate Hanging Wall Exterior PVC garis bening, ringkes lan padhang, modern banget, kanthi tahan cuaca super. Piring gantung tembok njaba PVC saengga pambangunanane gampang lan alami lan asri, bisa nolak kabeh jinis cuaca ala lan tahan korosi, gampang dipasang. Apa ing produksi utawa ing proses produksi. Praktis, lingkungan ora reget, lan panggunaan sing bisa dianyari, minangka bahan dekorasi lingkungan sing ideal.