Multiple Shapes Railing Post Cap

Katrangan singkat:

Tutup pos dek pinus sing dianggep tekanan bakal nambah sentuhan kreatif menyang postingan dek sampeyan. Topi pos iki dilengkapi strip adesif sing wis dipasang supaya gampang dipasang. Dirancang supaya bisa dipasang ing sisih ndhuwur kiriman nominal 4-in x 4-in. Topi pos minangka cara sing apik kanggo nambah sentuhan pungkasan ing postingan kothak, pager, pratandha, lan liya-liyane!
Kalebu strip adesif sing wis dipasang sadurunge supaya gampang dipasang

Cocog karo postingan kayu 4-in x 4-in nominal

Ditambani tekanan nganti umure dawa

Nambahake kaendahan lan perlindungan ing kiriman sampeyan

Cocog kanggo dek, pager lan proyek outdoor liyane

Disaranake nutupi karo eksterior berkualitas tinggi kanggo njaga kaendahan alam kayune


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pambuka:

Tutup pos dek pinus sing dianggep tekanan bakal nambah sentuhan kreatif menyang postingan dek sampeyan. Topi pos iki dilengkapi strip adesif sing wis dipasang supaya gampang dipasang. Dirancang supaya bisa dipasang ing sisih ndhuwur kiriman nominal 4-in x 4-in. Topi pos minangka cara sing apik kanggo nambah sentuhan pungkasan ing postingan kothak, pager, pratandha, lan liya-liyane!

Kalebu strip adesif sing wis dipasang sadurunge supaya gampang dipasang

Cocog karo postingan kayu 4-in x 4-in nominal

Ditambani tekanan nganti umure dawa

Nambahake kaendahan lan perlindungan ing kiriman sampeyan

Cocog kanggo dek, pager lan proyek outdoor liyane

Disaranake nutupi bahan kasebut kanthi bahan eksterior berkualitas tinggi kanggo njaga kaendahan alam kayune

Kaluwihan

6

CAP POSRAMID POST

DESKRIPSI: 4 "X 4" 

MATERI: PIN / GREEN

Bobot 0,75 lbs 

7

CAP POSRAMID POST

DESKRIPSI: 4 "X 4" 

MATERI: PIN / BLACK

Bobot 0,75 lbs 

8

CAP POSRAMID POST

DESKRIPSI: 4 "X 4"

MATERI: KOPI

Bobot 0,15 lbs

9

CAP POSRAMID POST

DESKRIPSI: 4 "X 4" 

MATERI: PIN

Bobot 0,9 lbs 

10

CAP POSRAMID POST

DESKRIPSI: 4 "X 4"

MATERI: PIN

Bobot 0,75 lbs 

Babagan kita

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd. 

Shanghai Long Jie Plastics Co., Ltd, khusus kanggo produksi ekstrusi PVC, cetakan vinil, injeksi, lan proses PS. Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, Long Jie nggawe produke kalebu pagar PVC, pagar, siding vinil, dek komposit, lan bahan bangunan liyane.

 

Perusahaan kita duwe sistem manajemen sing ketat, duwe tim manajemen sing apik, lan kekuwatan teknis sing kuat, kanggo ngembangake bahan bangunan ijo, perlindungan lingkungan minangka tanggung jawabe dhewe, nggawe sistem manajemen perusahaan modern sing standar lan efisien, miturut "GB / T19001: 2008 (: 2008 idtISO9001) syarat sistem manajemen mutu, "GB / T24001: 2004 (idtISO14001: 2004) syarat lan pituduh sistem manajemen lingkungan", "GB / T28000: 2001 sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja lan pandhuan pangguna" nggawe sistem manajemen perusahaan , lan kanggo mesthekake manawa operasional perusahaan kanthi teratur, efisien lan teratur, supaya produk kasebut nyukupi persyaratan sing dibutuhake. 

 

Tim Long Jie bakal nggarap R&D lan nawakake solusi kreatif kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi produk lan layanan paling apik. Kita yakin manawa Long Jie bakal dadi mitra sing apik lan bisa uga kerja sama karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan