Kit Pagar Piket

Katrangan singkat:

Pager piket PVC / Vinil, pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi lan pager sing digawe khusus kasedhiya.

1. Senyawa bebas timbal minangka standar ASTM.

2. tahan UV, garansi seumur hidup winates.

3. Penyimpangan kromatik E Value≤ 1.0, dikontrol minangka standar ASTM dening pamaca warna KONICA supaya warna tetep beda ing antarane batch sing beda.

4. Werna putih, samak kanggo pilihan sampeyan.

5. Mesin rute kanthi otomatis kanggo njamin kualitas sing apik.

6. Paket ekspor standar.

7. Pager piket Longjie minangka pilihan sampurna kanthi kualitas apik lan memuaskan sawise layanan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Sawetara Sampel Pager Longjie

4
5
6
7
8
9

Aplikasi Produk Longjie

→ Omah (tangga, loteng, lsp.)

11

→ Taman lan Kebon

12

→ Omah Kewan

13

→ Dalan

14

Pambuka:

Pager piket PVC / Vinil, pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi lan pager sing digawe khusus kasedhiya

1. Senyawa bebas timbal minangka standar ASTM

2. tahan UV, garansi seumur hidup winates. 

3. Penyimpangan kromatik E Value≤ 1.0, dikontrol minangka standar ASTM dening pamaca warna KONICA supaya warna tetep beda ing antarane batch sing beda.

4. Werna putih, samak kanggo pilihan sampeyan. 

5. Mesin rute kanthi otomatis kanggo njamin kualitas sing apik. 

6. Paket ekspor standar

7. Pager piket LONGJIE minangka pilihan sing sampurna kanthi kualitas apik lan memuaskan sawise layanan

Pagar PIKET Kaluwihan

1. Ora pegawe maneh Sawise SETELUS instal.

2. Kualitas apik lan tegas kaya watu.

3. Elegan lan bisa dekorasi omah wong.

4. Gampang dijaga.

Informasi Produk

Pagar Vinil 3078

Ketebalan Piket Asline (ing.) 

7/8 

Jembar Pagar Nyata (ing.) 

94 

Ambane nglumpuk (ing.) 

2 7/8 ing 

Dhuwur Ngumpul (ing.) 

48 ing 

Dikumpulake Jembar (ing.) 

96 ing 

Werna 

Putih 

Jinis Produk Pagar 

Pagar Piket Vinil

Panggunaan Komersial / Warga 

Padunungan 

Nomer Ril

2 (Rel Bawah Alum Inset)

Dawane Posting Nyata (ing.) 

72 ing 

Jumlah piket 

15

Bobot Produk (lb.) 

50

Jumlah Pos Kanggo Panel

1 (Kanthi Tutup)

Jinis Struktur 

Tetep Utawa Sementara 

 

Jeneng Pagar Piket   
Werna Putih
Papan Asal  Cina
Jeneng: Shanghai Longjie
Dipasang Jogan
Lamaran Mangetan
Jaminan Luwih Saka 5 Taun
Kemampuan Pasokan: 300 Ton / Ton Saben Wulan
Rincian Kemasan PE Bag Lan Pallet
Pelabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Pelabuhan Huangpu Guangzhou

 

Parameter Produk

Materi 100% Virgin PVC.    
Rintangan Angin Sistem Pagar PVC bakal nolak level angin 10. Lumahing 
 Perawatan lumahing Pelapisan PVC 
Taman. Sertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Persiyapan Gampang, Sejarah Taun, Trep, Ekonomi, Pangiriman Cepet
Lamaran Dekorasi omah, Halaman, Dalan, Taman.

*** Cathetan: Minangka produk sing terus dianyari, hubungi kami kanggo spesifikasi paling anyar. ***

Gunakake Model Longjie bisa ngirit biaya nggawe cetakan anyar.

Proses pembuatan pager PICKET

01

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan