Kit Pager Privasi Vinil

Katrangan singkat:

Longjie nyedhiyakake macem-macem panel pager privasi gaya, ukuran sing kasedhiya kanggo 6 ft.HX 8 ft W lan 6ft. H x6ft. W. Kit Pagar Privasi duwe gaya sing apik kanggo pager kelas profesional. Pagar vinil iki nawakake kombinasi kualitas apik lan perawatan sing sithik sing wis digoleki. Desain ringan nggawe instalasi cepet lan gampang.

- Digawe saka bahan vinil sing tahan lama.

- Werna sing sugih nambah kaendahan ing omah sampeyan.

- Ora kaya pager kayu, ora mbutuhake sanding utawa lukisan.

- Desain entheng kanggo instalasi sing gampang lan cepet.

- Penguatan aluminium ditambahake ing saben rol ngisor.

- nahan pengaruh udan lan kelembapan luwih apik tinimbang pager kayu.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Video

Sawetara Sampel Pager Longjie

4
5
6
4
8
5

Aplikasi Produk Longjie

→ Omah (tangga, loteng, lsp.)

11

→ Taman lan Kebon

12

→ Omah Kewan

13

→ Dalan

14

Pambuka:

"PANEL PRIVASI Pager KITS

Longjie nyedhiyakake macem-macem gaya panel pager privasi, ukuran sing kasedhiya kanggo 6 ft.HX 8 ft W lan 6ft. H x6ft. W. Kit Pagar Privasi duwe gaya sing apik kanggo pager kelas profesional. Pagar vinil iki nawakake kombinasi kualitas apik lan perawatan sing sithik sing wis digoleki. Desain ringan nggawe instalasi cepet lan gampang.

- Digawe saka bahan vinil sing tahan lama.

- Werna sing sugih nambah kaendahan ing omah sampeyan.

- Ora kaya pager kayu, ora mbutuhake sanding utawa lukisan.

- Desain entheng kanggo instalasi sing gampang lan cepet.

- Penguatan aluminium ditambahake ing saben rol ngisor.

- nahan pengaruh udan lan kelembapan luwih apik tinimbang pager kayu.

Pagar PIKET Kaluwihan

1. Ora pegawe maneh sawise instal kaping siji.

2. Kualitas apik lan tegas kaya watu.

3. Elegan lan bisa dekorasi omah wong.

4. Gampang dijaga.

Informasi Produk

Kekandelan Panel Nyata (ing.) 1,75 Jembaré Panel Nyata (ing.) 94
Ambane nglumpuk (ing.) 1,75 ing Dhuwur Ngumpul (ing.) 72 ing
Dikumpulake Jembar (ing.) 96 ing Werna Putih
Jinis Produk Pagar Panel Pagar Vinil Panggunaan Komersial / Warga Padunungan
Jumlah Rel Kanggo Panel 2 (Rel Bawah Alum Inset) Nomer Panel Nominal (ing.) 1.5
Jumlah piket Kanggo Panel 8 Bobot Produk (lb.) 78
Jumlah Pos Kanggo Panel 1 (Kanthi Tutup) Jinis Struktur Tetep Utawa Sementara

 

Jeneng Pagar Privasi PVC   
Werna Putih
Papan Asal Cina
Jeneng: Shanghai Longjie
Model No. Lj
Dipasang Jogan
Lamaran Mangetan
Jaminan Luwih Saka 5 Taun
Kemampuan Pasokan: 300 Ton / Ton Saben Wulan
Rincian Kemasan PE Bag Lan Pallet
Pelabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Pelabuhan Huangpu Guangzhou

 

Parameter Produk

Materi 100% Virgin PVC.    
Rintangan Angin Sistem Pagar PVC bakal nolak level angin 10. Lumahing 
 Perawatan lumahing Pelapisan PVC 
Taman. Sertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Persiyapan Gampang, Sejarah Taun, Trep, Ekonomi, Pangiriman Cepet
Lamaran Dekorasi omah, Halaman, Dalan, Taman.

*** Cathetan: Minangka produk sing terus dianyari, hubungi kami kanggo spesifikasi paling anyar. ***

Proses pembuatan Pagar Privasi PVC

01

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan