Pager Privasi Gerbang Kisi Putih

Katrangan singkat:

Pagar Privasi PVC / Vinyl Pagar Kisi Gerbung Lattice Desain kanggo pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi lan pager sing digawe khusus

1. Senyawa bebas timbal minangka standar ASTM.

2. tahan UV, garansi seumur hidup winates.

3. Penyimpangan kromatik E Value≤ 1.0, dikontrol minangka standar ASTM dening pamaca warna KONICA supaya warna tetep beda ing antarane batch sing beda.

4. Werna putih, samak kanggo pilihan sampeyan.

5. Mesin rute kanthi otomatis kanggo njamin kualitas sing apik.

6. Paket ekspor standar.

7. Pager Longjie minangka pilihan sing sampurna kanthi kualitas apik lan memuaskan sawise layanan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Sawetara Sampel Pager Longjie

03
04
9
4
5
6

Aplikasi Produk Longjie

→ Omah (tangga, loteng, lsp.)

11

→ Taman lan Kebon

12

→ Omah Kewan

13

→ Dalan

14

Pambuka:

Pagar Privasi PVC / Vinyl Pagar Kisi Gerbung Lattice Desain kanggo pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi lan pager sing digawe khusus

1. Senyawa bebas timbal minangka standar ASTM

2. tahan UV, garansi seumur hidup winates. 

3. Penyimpangan kromatik E Value≤ 1.0, dikontrol minangka standar ASTM dening pamaca warna KONICA supaya warna tetep beda ing antarane batch sing beda.

4. Werna putih, samak kanggo pilihan sampeyan. 

5. Mesin rute kanthi otomatis kanggo njamin kualitas sing apik. 

6. Paket ekspor standar

7. Pager Longjie minangka pilihan sing sampurna kanthi kualitas apik lan memuaskan sawise layanan

Paket lan Sijine Warehouse

Pagar Privasi Pagar Kisi Gerbang Keuntungan

1. Materi DVD

2.Kurang bubuk kalsium.

3. Tangguh sing apik.

4. Perlindhungan lingkungan.

5. Aja pegawe maneh sawise instal Sekali.  

6. Gampang dijaga. 

Informasi Produk

Gerbang Pagar Privasi Vinil

Dhuwur: 5ft, 6ft, 7ft utawa 8ft kasedhiya

Jembar: 8ft

Pos: 4 "X4" utawa 5 "X5" New England utawa tutup Gothic utawa tutup Flat kasedhiya

Rel: 1,5 "x5.5" utawa 2 "6"

Gerbang Pencocokan: kasedhiya jembar beda.

Jeneng Gerbang Kawat Pagar Whit Privacy 168G  
Werna Putih
Papan Asal Cina
Jeneng: Shanghai Longjie
Model No. Lj168G
Dipasang Jogan
Lamaran Mangetan
Jaminan Luwih Saka 5 Taun
Kemampuan Pasokan: 300 Ton / Ton Saben Wulan
Rincian Kemasan Pe Bag Lan Pallet
Pelabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Pelabuhan Huangpu Guangzhou

 

Parameter Produk

Materi 100% Virgin PVC.    
Rintangan Angin Sistem Pagar PVC bakal nolak level angin 10. Lumahing 
 Perawatan lumahing Pelapisan PVC 
Taman. Sertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Persiyapan Gampang, Sejarah Taun, Trep, Ekonomi, Pangiriman Cepet
Lamaran Dekorasi omah, Halaman, Dalan, Taman.

 

*** Cathetan: Minangka produk sing terus dianyari, hubungi kami kanggo spesifikasi paling anyar. *** 

Proses pembuatan Pagar Privasi Pagar Whit Lattice 168G

01

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan