Bagean Rail Vinil Klasik

Katrangan singkat:

Longjie Railing System ngasilake profil pager standar lan gaya infill, nanging kita ngerti manawa ana sawetara lowongan mbutuhake adat istiadat. Ing Longjie, kita kerja bareng sampeyan kanggo ngrancang paling pas kanggo proyek sampeyan. Kita duwe kemampuan kanggo ngatur sistem pager supaya cocog karo visi proyek sampeyan.
1. Ora pegawe maneh sawise instal kaping siji.

2. Kualitas apik lan tegas kaya watu.

3. Iki elegan lan bisa dekorasi omah wong.

4. Gampang dijaga.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Video

Sawetara Sampel Railing Longjie

7
6
10
5
6

Aplikasi Produk Longjie

→ Omah (tangga, loteng, lsp.)

11

→ Taman lan Kebon

12

→ Omah Kewan

13

→ Dalan

14

Pambuka:

Longjie Railing System ngasilake profil pager standar lan gaya infill, nanging kita ngerti manawa ana sawetara lowongan mbutuhake adat istiadat. Ing Longjie, kita kerja bareng sampeyan kanggo ngrancang paling pas kanggo proyek sampeyan. Kita duwe kemampuan kanggo ngatur sistem pager supaya cocog karo visi proyek sampeyan.

Pagar PIKET Kaluwihan

1. Ora pegawe maneh sawise instal kaping siji.

2. Kualitas apik lan tegas kaya watu.

3. Iki elegan lan bisa dekorasi omah wong.

4. Gampang dijaga.

Perbandingan Railing

INSTALASI

Longjie Baluster Infill

Cepet lan gampang!

Gampang dipasang kanthi tampilan mbukak saka ngendi wae ing dek utawa teras.

Paket Infus Baluster Liyane

Alon lan Komplek:

Umume pemasok infus baluster durung ngentekake wektu ngrancang sistem lengkap kanggo nyepetake instalasi lan nyuda jumlah komponen sing nyebabake proyek rumit lan tepat waktu.

PENYELENGGARAAN

Longjie Baluster Infill

Pangopènan Sithik!

Hardware lan baluster stainless steel kelas premium bermutu laut ndadekake pangopènan kasebut gratis.

Sistem Kayu, Baja Utawa Komposit

Pangopènan Dhuwur.

Kayu, baja, utawa pagar komposit kabeh kudu macem-macem tingkat pangopènan sing tetep. Kayu kudu dicet utawa diwarnani lan dijaga saben taun. Baja kudu dicet maneh saben 5 taun kanggo nyegah karat lan korosi. Composite duwe kabeh industri pembersih, pewarnaan, lan pembaruan kanggo njaga tampilan.

Sirkulasi Udara

Longjie baluster INFILL

Sirkulasi udhara apik!

Rel Baluster nawakake visibilitas dhuwur lan sirkulasi udara sing apik liwat pagar kasebut. Iki ngidini hawa bisa mili supaya sampeyan tetep adhem nalika musim panas sing panas.

Kaca Kaca

Ora ana sirkulasi udara.

Nalika pagar panel kaca nyedhiyakake visibilitas sing luar biasa, uga nyuda sirkulasi udara… Longjie baluster Infill nggabungake fitur utama kasebut ing produk kualitas premium.

Informasi Produk

Jeneng Pvc Railing Klasik
Werna Putih / Tan / Ireng
Papan Asal  Cina
Jeneng: Shanghai Longjie
Dipasang Jogan
Lamaran Mangetan
Jaminan Luwih Saka 5 Taun
Kemampuan Pasokan: 300 Ton / Ton Saben Wulan
Rincian Kemasan Pe Bag Lan Pallet
Pelabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Pelabuhan Huangpu Guangzhou

 

Parameter Produk

Materi 100% Virgin PVC.    
Rintangan Angin sistem PagarPVC bakal nolak level angin 10. Lumahing 
 Perawatan lumahing Pelapisan PVC 
Taman. Sertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Persiyapan Gampang, Sejarah Taun, Trep, Ekonomi, Pangiriman Cepet
Lamaran Dekorasi omah, Halaman, Dalan, Taman.

Gunakake model Longjie bisa ngirit biaya kanggo nggawe cetakan anyar

12

*** Cathetan: Minangka produk sing terus dianyari, hubungi kami kanggo spesifikasi paling anyar. ***

Proses Pabrik Rel Klasik PVC

01

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan