Plat Gantung Tembok Eksterior PVC

Katrangan singkat:

Plate Hanging Wall Exterior PVC minangka renovasi bahan dekorasi bangunan, Plate Hanging Wall Exterior PVC bakal dadi bahan alternatif sing paling apik kanggo cat tembok eksterior lan ubin keramik. Plat Gantung Tembok Eksterior PVC digawe saka PVC (PVC), sing cocog kanggo macem-macem gaya arsitektur, kayata villa, area perumahan, lokakarya lan bangunan lawas. Plate Hanging Wall Exterior PVC garis bening, ringkes lan padhang, modern banget, kanthi tahan cuaca super. Piring gantung tembok njaba PVC saengga pambangunanane gampang lan alami lan asri, bisa nolak kabeh jinis cuaca ala lan tahan korosi, gampang dipasang. Apa ing produksi utawa ing proses produksi. Praktis, lingkungan ora reget, lan panggunaan sing bisa dianyari, minangka bahan dekorasi lingkungan sing ideal.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pambuka:

Plate Hanging Wall Exterior PVC minangka renovasi bahan dekorasi bangunan, Plate Hanging Wall Exterior PVC bakal dadi bahan alternatif sing paling apik kanggo cat tembok eksterior lan ubin keramik. Plat Gantung Tembok Eksterior PVC digawe saka PVC (PVC), sing cocog kanggo macem-macem gaya arsitektur, kayata villa, area perumahan, lokakarya lan bangunan lawas. Plate Hanging Wall Exterior PVC garis bening, ringkes lan padhang, modern banget, kanthi tahan cuaca super. Piring gantung tembok njaba PVC saengga pambangunanane gampang lan alami lan asri, bisa nolak kabeh jinis cuaca ala lan tahan korosi, gampang dipasang. Apa ing produksi utawa ing proses produksi. Praktis, lingkungan ora reget, lan panggunaan sing bisa dianyari, minangka bahan dekorasi lingkungan sing ideal.

Keuntungan Plate Hanging Tembok Eksterior PVC

1. Piring njaba PVC nggantungake tampilan desain tekstur kayu, kanthi kaendahan alami sing sederhana, macem-macem warna lan desain tekstur. Serat piring gantung tembok PVC bisa dicampur, bisa uga digabung karo bahan dekorasi tembok sing berkualitas, tekstur beda bahan kayata budaya watu, bata dekoratif, digunakake ing macem-macem bagian, imajinatif, kombinasi gaya sing bisa diganti, supaya bisa nikmati rasa visual sing jero. .

4

2. Anti penuaan, resistensi pelapukan sing apik banget, umur kerja dawa ing tembok gantung tembok njaba PVC kanthi stabilisator anti ultraviolet sing efisien lan dawa sing kasusun saka komposit khusus, anti-penuaan, anti radiasi bisa nolak kabeh jinis cuaca sing ala, kanthi macem-macem efek pelapukan alami bisa dawa kayata anyar, ngilangi proses ngeculake mottled, mbaleni maneh sing direnovasi lan masalah liyane, njaga perawatan sapisan maneh, umure nganti 30 taun ing ndhuwur.

5

3. sifat fisik lan sifat kimia sing apik saka Piring Gantung Tembok Eksterior PVC kanthi ketahanan sing kuat, resistensi dhuwur kanggo pengaruh kejutan eksternal, bisa didhasarake desain teknik lan persyaratan proses pemotongan sewenang-wenang, bentuk bending sing mlengkung, ora bakal retak, ora gampang ngeruk, korosi asam lan alkali lan erosi uap banyu, konduktivitas termal sing kurang, tahan api dhewe, bisa uga efektif nundha panyebaran geni.

6

4 Instalasi sing gampang, hemat energi sing apik, entuk manfaat komprehensif sing dhuwur Pvc proses instalasi panel tembok sing gampang lan cepet, operasi garing lengkap, tenan lan andal, ngirit wektu lan tenaga kerja, nyepetake wektu konstruksi, nyuda biaya instalasi. Lapisan batin sing digantung bisa dadi gampang banget kanggo nginstal bahan jampel tembok, saengga efek jampel tembok eksternal apik banget. Utamane cocog kanggo transformasi tembok lawas, ora preduli tembok lawas yaiku bata utawa cat, bisa langsung dibangun ing tembok lawas.

Produk ing proses produksi utawa ing praktik rekayasa lingkungan ora nyebabake polusi, lan panggunaan sing bisa dianyari, minangka bahan dekorasi perlindungan lingkungan sing ideal.

 

5 Spesifikasi:

Type Jenis piring lan kemasan:

Pattern Pola iki: piring gantung Eropa,

◇ Panjang piring standar iki: dawane 4 meter.

◇ gunakake: aksesoris utama dekorasi atap lan dekorasi langit-langit: wiwitan, J-bar, meneng, kolom sudhut eksternal lan kolom pojok, papan kornis, lan liya-liyane.

◇ Kabeh lampiran ing ndhuwur nggunakake instalasi sing luwih trep, tampilan sing terkoordinasi, lan persimpangan duwe variasi spasial ekspansi lan kontraksi

7

Proses Pabrik Plate Hanging Tembok Eksterior PVC

01

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan