Pagar Jaran Klasik PVC

Katrangan singkat:

Longjie PVC Horse Fence system pancen bisa dikustomisasi lan bisa diowahi kanggo kebutuhan individu, kanthi pos standar Konfigurasi 5 "x5" bisa uga diowahi miturut panjaluk.

1. Materi DVD

2.Kurang bubuk kalsium.

3. Tangguh sing apik.

4. Perlindhungan lingkungan.

5. Aja pegawe maneh sawise instal kaping siji.

6. Gampang dijaga.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Sawetara Sampel Pager Longjie

7
8
9
4
5
6

Aplikasi Produk Longjie

→ Omah (tangga, loteng, lsp.)

11

→ Taman lan Kebon

12

→ Omah Kewan

13

→ Dalan

14

Pambuka:

Longjie PVC Horse Fence system pancen bisa dikustomisasi lan bisa diowahi kanggo kebutuhan individu, kanthi pos standar Konfigurasi 5 "x5" bisa uga diowahi miturut panjaluk.

Kauntungan Pagar Omah

1. Materi DVD

2.Kurang bubuk kalsium

3. Tangguh sing apik

4. Perlindhungan lingkungan

5. Aja pegawe maneh sawise instal kaping siji.  

6. Gampang dijaga

Informasi Produk

Pagar Vinil 3078

 

Ketebalan Piket Asline (ing.)

7/8

Jembar Pagar Nyata (ing.)

94

Ambane nglumpuk (ing.)

2 7/8 ing

Dhuwur Ngumpul (ing.)

48 ing

Dikumpulake Jembar (ing.)

96 ing

Werna

Putih

Jinis Produk Pagar

Pagar Vinil

Panggunaan Komersial / Warga

Padunungan

Nomer Ril

2 (Rel insol Alum ngisor)

Dawane Posting Nyata (ing.)

72 ing

Jumlah piket

15

Bobot Produk (lb.)

50

Jumlah Pos Kanggo Panel

1 (Kanthi Tutup)

Jinis Struktur

Tetep Utawa Sementara

Parameter Produk

Materi

100% Virgin PVC.  

Rintangan Angin

Sistem Pagar PVC bakal nolak level angin 10. Lumahing 

Perawatan lumahing

Pelapisan PVC 

Taman. Sertifikasi

CE ISO SGS FSC INTERTEK.

Kauntungan

Persiyapan Gampang, Sejarah Taun, Trep, Ekonomi, Pangiriman Cepet

Lamaran

Dekorasi omah, Halaman, Dalan, Taman.

 

Jeneng Pager Omah   
Werna Putih
Papan Asal Cina
Jeneng: Shanghai Longjie
Dipasang Jogan
Lamaran Mangetan
Jaminan Luwih Saka 5 Taun
Kemampuan Pasokan: 300 Ton / Ton Saben Wulan
Rincian Kemasan Pe Bag Lan Pallet
Pelabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Pelabuhan Huangpu Guangzhou

*** Cathetan: Minangka produk sing terus dianyari, hubungi kami kanggo spesifikasi paling anyar. ***

Gunakake Model Longjie bisa ngirit biaya kanggo nggawe cetakan anyar

Proses Pagar Gawe Pabrik

01

Babagan kita

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd. minangka pabrikan profesional produk ekstrusi PVC. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman industri lan ekspor, kita ngembangake ruang lingkup produk menyang pagar, pagar, pagar PVC siding, decking, talang udan, cetakan PVC, lan pager baja lan aluminium, lsp.

Tim Longjie bakal fokus karo kebutuhan para pelanggan lan ningkatake kemampuan P&P, kanggo nawakake solusi kreatif lan produk lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan. Kita yakin manawa Longjie bakal dadi mitra sing apik lan bisa uga kerja sama karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan