Rail Stair Preassembled Premium

Katrangan singkat:

Railing Preassembled Klasik Premium dibangun nganti pungkasan! Kanthi stabilisator UV lan finish tahan lama berdampak dhuwur, Premium Klasik bakal nyoba wektu lan sipat ibu. Nambah gaya urip ruangan kanthi produk perawatan gratis Gambar Desainer!

- Ora ana tenaga kerja maneh sawise instal kaping siji.

- Kualitas apik lan tenan kaya watu.

- Iki Elegan lan bisa dekorasi omah wong.

- Gampang dijaga.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Video

Sawetara Sampel Pager Longjie

6
7
8
9
10
11

Aplikasi Produk Longjie

→ Omah (tangga, loteng, lsp.)

11

→ Dalan

14

→ Taman lan Kebon

12

→ Omah Kewan

13

Pambuka:

Railing Preassembled Klasik Premium dibangun nganti pungkasan! Kanthi stabilisator UV lan finish tahan lama berdampak dhuwur, Premium Klasik bakal nyoba wektu lan sipat ibu. Nambah gaya urip ruangan kanthi produk perawatan gratis Gambar Desainer!

Pagar PIKET Kaluwihan

- Ora ana tenaga kerja maneh sawise instal kaping siji.

- Kualitas apik lan tenan kaya watu.

- Iki Elegan lan bisa dekorasi omah wong.

- Gampang dijaga.

Informasi Produk

Ukuran: 72 "W x 36" H dhuwur sing dipasang

Dimensi Pengiriman: 68.25 x 34.5 x 3.0

Gawe pagar sing apik kanggo omah sampeyan nganggo Rail vinil Premium 38 "tanpa perawatan iki. Pos sepur sing gampang dipasang kalebu tutup tutup lan dering. Pengencang kanggo ngamanake pos menyang dek didol kanthi kapisah.

Ukuran: 4 "W x 4" D x 38 "H dhuwur sing dipasang

Dimensi Pengiriman: 38.0 x 5.5 x 5.5

Jeneng Railass Preassembled Klasik Premium 
Werna Putih / Tan / Ireng
Papan Asal  Cina
Jeneng: Shanghai Longjie
Dipasang Jogan
Lamaran Mangetan
Jaminan Luwih Saka 5 Taun
Kemampuan Pasokan: 300 Ton / Ton Saben Wulan
Rincian Kemasan PE Bag Lan Pallet
Pelabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Pelabuhan Huangpu Guangzhou
Materi 100% Virgin PVC.    
Rintangan Angin Sistem Pagar PVC bakal nolak level angin 10. Lumahing 
 Perawatan lumahing Pelapisan PVC 
Taman. Sertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Persiyapan Gampang, Sejarah 8 Taun, Trep, Ekonomi, Pangiriman Cepet
Lamaran Premium Klasik Preassembled

*** Cathetan: Minangka produk sing terus dianyari, hubungi kami kanggo spesifikasi paling anyar. ***

Gunakake Model Longjie bisa ngirit biaya kanggo nggawe cetakan anyar 

Proses pembuatan PVC Klasik Railing 1660

01

Railing Tangga Preassembled Premium lan Railing Kelas

Rail Preparembled Premium bisa digunakake kanthi Railing Klasik kanthi sampurna! Bareng bisa ndandani omah lan nyukupi kebutuhan sampeyan kanthi aman.

1660

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan