Dekor Plastik Plastik Vinil PVC

Katrangan singkat:

Decking Plastik:

1. 100% Vinil saindhenging
2. UV ultraviolet
3. Tahan korosi
4. ASTM sing disertifikasi & garansi 30 taun


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pambuka:

Decking Plastik: 

1. 100% Vinil saindhenging 

2. UV ultraviolet 

3. Tahan korosi 

4. ASTM sing disertifikasi & garansi 30 taun

Kaluwihan

07
06
05

Decking Plastik: Fitur

Ora ana pangisi kayu, dudu produk gabungan kayu;

Teknologi seluler canggih PVC;

Tampilan "kayu-gandum" alami;

Nolak noda, goresan, jamur, lembab, geni, lan rayap;

08

Ora ana maneh perang, bosok utawa splinter;

Ora perlu ngebur sadurunge kanggo paku utawa sekrup;

Sistem pengikat & alur nggawe instalasi gampang;

Ora ana pucuk utawa sekrup sing ora apik ing permukaan;

40-50% luwih entheng tinimbang umume alternatif nanging luwih kuwat lan luwih awet;

Ramah lingkungan lan ora ngemot bahan sing mbebayani.

09

Proses Pabrik Plastik Plastik Vinil Decking

01

Babagan kita

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd. khusus kanggo produksi ekstrusi PVC, cetakan vinil, injeksi, lan proses PS. Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, Long Jie nggawe produke kalebu pagar PVC, pagar, siding vinil, dek komposit, lan bahan bangunan liyane.

 

Perusahaan kita duwe sistem manajemen sing ketat, duwe tim manajemen sing apik, lan kekuwatan teknis sing kuat, kanggo ngembangake bahan bangunan ijo, perlindungan lingkungan minangka tanggung jawabe dhewe, nggawe sistem manajemen perusahaan modern sing standar lan efisien, miturut "GB / T19001: 2008 (: 2008 idtISO9001) syarat sistem manajemen mutu, "GB / T24001: 2004 (idtISO14001: 2004) syarat lan pituduh sistem manajemen lingkungan", "GB / T28000: 2001 sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja lan pandhuan pangguna" nggawe sistem manajemen perusahaan , lan kanggo mesthekake manawa operasional perusahaan kanthi teratur, efisien lan teratur, supaya produk kasebut nyukupi persyaratan sing dibutuhake. 

 

Tim LongJie bakal nggarap R&D lan nawakake solusi kreatif kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi produk lan layanan sing paling apik. Kita yakin manawa Long Jie bakal dadi mitra sing apik lan bisa uga kerja sama karo sampeyan!

 

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd.

  Yen sampeyan duwe masalah utawa ide, bebas hubungi kami!

E-mail: michael@longjieplastics.com  

Telp: 021-34122835  

Tambah: # C, No. 1305, Jalan Hua Jiang, Distrik Min hang, Shanghai, China 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan