produk pagar

  • Premium Preassembled Stair Railing

    Rail Stair Preassembled Premium

    Railing Preassembled Klasik Premium dibangun nganti pungkasan! Kanthi stabilisator UV lan finish tahan lama berdampak dhuwur, Premium Klasik bakal nyoba wektu lan sipat ibu. Nambah gaya urip ruangan kanthi produk perawatan gratis Gambar Desainer!

    - Ora ana tenaga kerja maneh sawise instal kaping siji.

    - Kualitas apik lan tenan kaya watu.

    - Iki Elegan lan bisa dekorasi omah wong.

    - Gampang dijaga.
  • Multiple Shapes Railing Post Cap

    Multiple Shapes Railing Post Cap

    Tutup pos dek pinus sing dianggep tekanan bakal nambah sentuhan kreatif menyang postingan dek sampeyan. Topi pos iki dilengkapi strip adesif sing wis dipasang supaya gampang dipasang. Dirancang supaya bisa dipasang ing sisih ndhuwur kiriman nominal 4-in x 4-in. Topi pos minangka cara sing apik kanggo nambah sentuhan pungkasan ing postingan kothak, pager, pratandha, lan liya-liyane!
    Kalebu strip adesif sing wis dipasang sadurunge supaya gampang dipasang

    Cocog karo postingan kayu 4-in x 4-in nominal

    Ditambani tekanan nganti umure dawa

    Nambahake kaendahan lan perlindungan ing kiriman sampeyan

    Cocog kanggo dek, pager lan proyek outdoor liyane

    Disaranake nutupi bahan kasebut kanthi bahan eksterior berkualitas tinggi kanggo njaga kaendahan alam kayune
  • Classic Vinyl Railing Section

    Bagean Rail Vinil Klasik

    Longjie Railing System ngasilake profil pager standar lan gaya infill, nanging kita ngerti manawa ana sawetara lowongan mbutuhake adat istiadat. Ing Longjie, kita kerja bareng sampeyan kanggo ngrancang paling pas kanggo proyek sampeyan. Kita duwe kemampuan kanggo ngatur sistem pager supaya cocog karo visi proyek sampeyan.
    1. Ora pegawe maneh sawise instal kaping siji.

    2. Kualitas apik lan tegas kaya watu.

    3. Iki elegan lan bisa dekorasi omah wong.

    4. Gampang dijaga.