Cahaya Jalur Surya Stainless Steel (2-Pack)

Katrangan singkat:

Set lampu jalur surya Lindon 15 lumen 2 bungkus iki mesthine bakal nambah setelan taman apa wae. Ukurane 5-7 / 8 "x 5-7 / 8" x 14-1 / 8 "lan dibangun saka stainless steel tahan lama sing ditambah karo lensa kaca sing dirancang kanthi apik lan tembaga tembaga sing apik.



Rampung warna: tembaga, putih, ireng.

Konstruksi logam

Katrangan Teduh: kaca ribbed bening

LED Putih


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pambuka:

Set lampu jalur surya Lindon 15 lumen 2 bungkus iki mesthine bakal nambah setelan taman apa wae. Ukurane 5-7 / 8 "x 5-7 / 8" x 14-1 / 8 "lan dibangun saka stainless steel tahan lama sing ditambah karo lensa kaca sing dirancang kanthi apik lan tembaga tembaga sing apik.

 

Rampung warna: tembaga, putih, ireng.

Konstruksi logam

Katrangan Katrangan: gelas ribbed bening

LED Putih

Jumlah bolam sing dibutuhake: N / A, perlengkapan iki ngemot LED terintegrasi

Baterai dibutuhake: (1) Baterai sing bisa diisi ulang AA NI-MH saben cahya dalan - kalebu

15 kaping luwih cerah

 

Ukuran: D: 5-7 / 8 "x H: 14-1 / 8"

Kauntungan Produk

1. Kayane katon awet, elegan.

06

2. Anti penuaan, resistensi pelapukan sing apik banget, umur kerja dawa.

07

3. Sifat fisik lan sifat kimia sing apik banget.

05

4. Instalasi sederhana, hemat energi sing apik, mupangat sing lengkap.

09

Shanghai Longjie Plastics minangka pabrikan profesional produk ekstrusi PVC. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman industri lan ekspor, kita ngembangake jangkauan produk kanggo pagar PVC, pagar, siding vinil, dek, talang udan, cetakan PVC lan pagar baja lan aluminium, lsp. Tim Jie Panjang bakal nggarap R&D lan nawakake kreatif solusi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi produk lan layanan paling apik. Kita yakin manawa Long Jie bakal dadi mitra sing apik lan bisa uga kerja sama karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan