LAYANAN KONSULTASI

1. Kontak Kanthi Pelanggan

        A. Liwat situs web domestik lan situs web;

 

        B. Liwat salesman profesional koperasi;

 

        C. Pameran utama kanggo nampilake produk riset lan pengembangan independen.

1-1

2. Ngerti Kabutuhan Pelanggan

3. Nggawe Platform Komunikasi Perusahaan Kanthi Calon Pelanggan, Ngartekno Pangertene Kabutuhan lan Gaya Pelanggan; Gawe Solusi Pemasaran Kanggo Pelanggan Gratis, Lan Usaha Kanggo Wawancara Ngadhepi Ngarep.

2

4.Siapake Bahan lan Data Industri Dhasar:

        A. Sampel produk lan data kinerja;

 

       B. Data sing efektif biaya ing industri sing padha;

 

       C. Kabeh solusi pemasaran diganti lan dadi solusi khusus pelanggan.

5

5. Wawancara Pasuryan lan Inspeksi Pabrik On-Site: Informasi Dhasar Perusahaan;

        Tampilan produk perusahaan;

 

        Sertifikat merek perusahaan;

 

        Informasi dhasar babagan kapasitas perusahaan lan jaminan kualitas;

 

        Manajemen situs perusahaan;

3

6.Kebutuhan Pelanggan sing Mbusak, Ngapikake Rincian, Kontrak Tandha, Lan Sampel Jumlah Jumlah.

6

7.Mengunjungi Liwat, Tututi Kanggo Ngapikake Kinerja Produk, lan Kerja Sama Jangka Jauh.

8.Sertifikasi, Sertifikasi Amerika / Internasional

Seri guardrail kita lulus CCRR sertifikasi Amerika

7